Kategorier

CrossdäckDet är 76 produkter.

Crossdäck
Däck passande körning på Grus,Lera,Skog.
Förklaring däck dimensioner. Ex. Ett däck med siffrorna 21x7-10?
Första siffan (21) däckets teoretiska totalhöjd mätt i tum(")
Andra siffran (7) anger däckets teoretiska bredd i tum
Sista siffran i det här fallet (10) anger vilken fälgdiameter däcket är avsett för.
Om du vill omvandla tum som även skrivs med detta tecken " så tar du siffran du vill omvandla x 2,54 så får du ut måttet i cm.
Ex.21 x 2,54=53cm
1" tum är=2,54cm
Kom i håg att det kan skilja lite på dimensionerna mellan olika däckfabrikat och modeller. Dom teoretiska måtten stämmer inte alltid riktigt överens med dom verkliga. Detta p.g.a att tillverkarna inte har någon riktig standard som dom jobbar utifrån.

Varukorg  

Inga produkter

exp.avg 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Språk - Valuta

Social links

Users

Följ oss på Facebook. Ta del ut av våra nyheter och tävlingar.

Våran Butik

I vår butik hittar du ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till din fyrhjuling. Fyrhjulingsdäck är en av våra främsta grenar där vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi på Atvdäck arbetar ständigt med att förbättra och utöka vårt sortiment och du är alltid välkommen med din förfrågan om det är något särskilt du söker. Vår vision är att ge dig som kund så god service och snabba leveranser som möjligt och självklart till ett bra pris. Företaget grundades 2004 och sedan 2009 driver vi Atvdack.se. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss. Därför vill vi att du som kund hör av dig till oss om det är något du funderar över. Försäljning sker i första hand via vår webshop men möjlighet att hämta direkt på vårt lager i Svartvik (Sundsvall) finns också.