Kategorier

LEVERANS SVERIGE

I alla priser ingår 25% moms. I fall där paket skickas mot ev postförskott och ej utlöses debiterar atvdäck.se kunden fraktkostnad+returfrakt.

För att så långt som möjligt undvika missförstånd och felbeställningar  bör du som kund verkligen förvissa dig om att Fälg/Däck/Tillbehör verkligen blir rätt, i den mån det är möjligt.

Vid funderingar så tveka aldrig att fråga oss innan beställning.info@atvdack.se


LEVERANS UTLANDET

För beställningar till Norge/Finland/Danmark samt övriga länder. Kontakta ALLTID oss per e-mail innan du slutför din beställning.

På beställningar till utlandet tillkommer alltid fraktkostnad beräknad på vikt och volym.

Beställningar till Norge och andra länder utanför EU drar vi av 20%moms på de priser som visas i shopen.

För dig som Bor i Norge nära den svenska gränsen finns möjlighet att få varorna levererade till ombud på den svenska sidan. Där du sedan själv kan hämta ut/lösa ut ditt paket!

Mer info hittar du under fliken "Frakt"

Vid funderingar så tveka aldrig att fråga oss innan beställning.info@atvdack.se

NOTE! On orders to Norway and other countries will be the actual shipping cost, based on the weight / volume.

Mail always us before placing an order in the shop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Varukorg  

Inga produkter

exp.avg 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Språk - Valuta

Social links

Users

Följ oss på Facebook. Ta del ut av våra nyheter och tävlingar.

Våran Butik

I vår butik hittar du ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till din fyrhjuling. Fyrhjulingsdäck är en av våra främsta grenar där vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi på Atvdäck arbetar ständigt med att förbättra och utöka vårt sortiment och du är alltid välkommen med din förfrågan om det är något särskilt du söker. Vår vision är att ge dig som kund så god service och snabba leveranser som möjligt och självklart till ett bra pris. Företaget grundades 2004 och sedan 2009 driver vi Atvdack.se. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss. Därför vill vi att du som kund hör av dig till oss om det är något du funderar över. Försäljning sker i första hand via vår webshop men möjlighet att hämta direkt på vårt lager i Svartvik (Sundsvall) finns också.