Kategorier

Hjulpaket 27" 4x110 Mega Mayhem

Hjulpaket 27" 4x110 Mega Mayhem

Kmplett hjulpaket med 27" ITP och 4x110 Passar Yamaha,Honda,Suzuki,Dinli,Goes,CF-moto Mfl.

Fler detaljer


8 995 kr inkl.moms.


ATV Hjulpaket 27tum med aluminium fälgar 4x110

 

 

Mycket prisvärt hjulpaket komplett med fälg och däck samt kromade hjulmuttrar och centrumkåpor.

27"tums ITP Mega Mayhem 27x9-12 fram och 27x11-12 bak. 6 lagers med 38mm mönsterdjup.

12x7" Blizzard alu fälgar med ET+9 (4+3) passar på de flesta 4x4 arbetsmaskiner med delad bakaxel och bultdelning 4x110.

Yamaha grizzly,Honda,Suzuki,Dinli,CF moto mfl.

Levereras Ej monterat.

Vill du ha det monterat och klart så kan du köpa till montering här i webshopen,alt skriva det som en komentar till din beställning när du fyller i dina uppgifter i kassan.

Varukorg  

Inga produkter

exp.avg 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Språk - Valuta

Social links

Users

Följ oss på Facebook. Ta del ut av våra nyheter och tävlingar.

Våran Butik

I vår butik hittar du ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till din fyrhjuling. Fyrhjulingsdäck är en av våra främsta grenar där vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi på Atvdäck arbetar ständigt med att förbättra och utöka vårt sortiment och du är alltid välkommen med din förfrågan om det är något särskilt du söker. Vår vision är att ge dig som kund så god service och snabba leveranser som möjligt och självklart till ett bra pris. Företaget grundades 2004 och sedan 2009 driver vi Atvdack.se. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss. Därför vill vi att du som kund hör av dig till oss om det är något du funderar över. Försäljning sker i första hand via vår webshop men möjlighet att hämta direkt på vårt lager i Svartvik (Sundsvall) finns också.