Kategorier

Däck pkt ITP TERRACROSS R/T 26-12"

Däck pkt ITP TERRACROSS R/T 26-12"


4 895 kr inkl.moms.


atv däckpaket itp terracross 26tum

 

 

Komplett däckpaket med 2st framdäck i dim 26x9-12 och 2st bakdäck i dim 26x11-12. Dessa däck passar på alla ATV:s som har 12" fälg orginal.

E-märkt, godkänt för landsväg.

Ett av ITP's bästa allrounddäck för dig som kör mycket på blandat underlag. Gummiblandningen är speciellt framtagen för att hålla länge.

Överlappande mönster ger jämt grepp i alla underlag och dubbarna sträcker sig även ut över sidan för att skydda däcket mot punktering samt ge bättre grepp i mjukt underlag. Fungerar bra att dubba och mönstret gör att dessa däck driver lika bra framåt som bakåt.

 

Speed index: F = max 80km/h

Load index: 49

 = max 185kg

6 lagers stomme, EJ Radial

Ca 18mm mönsterdjup.
  

Varukorg  

Inga produkter

exp.avg 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Språk - Valuta

Social links

Users

Följ oss på Facebook. Ta del ut av våra nyheter och tävlingar.

Våran Butik

I vår butik hittar du ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till din fyrhjuling. Fyrhjulingsdäck är en av våra främsta grenar där vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi på Atvdäck arbetar ständigt med att förbättra och utöka vårt sortiment och du är alltid välkommen med din förfrågan om det är något särskilt du söker. Vår vision är att ge dig som kund så god service och snabba leveranser som möjligt och självklart till ett bra pris. Företaget grundades 2004 och sedan 2009 driver vi Atvdack.se. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss. Därför vill vi att du som kund hör av dig till oss om det är något du funderar över. Försäljning sker i första hand via vår webshop men möjlighet att hämta direkt på vårt lager i Svartvik (Sundsvall) finns också.