Kategorier

Spacers Barn ATV 3x60/3x60 och till 4x100

Spacers Barn ATV 3x60/3x60 och till 4x100


675 kr inkl.moms.


Spacers passande vissa barn kina atv 50-125cc som har bultdelning 3 genom 60. Avsedd för tävlingsbruk och egna hemmabyggen!

Breddar 20mm per sida.

Funkar som vanlig spacers för den som bara vill ha en bredare,grymmare,stadigare fyrhjuling till sitt barn,Men även som omvandlare så du kan montera hjul med det klassiska bultdelningen 4x100 "Opel delning och M10x1,25 gänga"

Levereras parvis ink m10x1,25 bultar i 12-9 kvalite.

OBSERVERA ATT VI TAR INGET SOM HELST ANSVAR ÖVER DENNA APLIKATION,UTAN SKER HELT Å HÅLLET PÅ KUNDENS EGNA ANSVAR DÅ DETTA ÄR EN ARTIKEL AVSEDD FÖR RENT TÄVLINGSBRUK OCH HEMMABYGGEN.

Att belasta ett nav med 3x M8  och i många fall ren "blötskruv" 4:4 kval kina kvalite med ett hjul i större storlek och 4x100 delning är inget vi rekomenderar,BÖR ALLTID BYTAS UT MOT RIKTIG BULT, och det skilljer även mkt mellan olika märken och modeller så om du är de minsta tveksam och inte själv vet vad du håller på med så är rådet att låta bli.

Varukorg  

Inga produkter

exp.avg 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Språk - Valuta

Social links

Users

Följ oss på Facebook. Ta del ut av våra nyheter och tävlingar.

Våran Butik

I vår butik hittar du ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till din fyrhjuling. Fyrhjulingsdäck är en av våra främsta grenar där vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi på Atvdäck arbetar ständigt med att förbättra och utöka vårt sortiment och du är alltid välkommen med din förfrågan om det är något särskilt du söker. Vår vision är att ge dig som kund så god service och snabba leveranser som möjligt och självklart till ett bra pris. Företaget grundades 2004 och sedan 2009 driver vi Atvdack.se. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss. Därför vill vi att du som kund hör av dig till oss om det är något du funderar över. Försäljning sker i första hand via vår webshop men möjlighet att hämta direkt på vårt lager i Svartvik (Sundsvall) finns också.