Kategorier

Komplett Spårutrustning Nordic 125 Skate/Klassisk


14 995 kr inkl.moms.


Komplett utrustning Snövält/snökomprimator +Vår Klassiska Standard spårkälke med PEHD1000 plastprofiler.

Fullt justerbart hyvelstål och nu även som ny modell med Skatedyna bak för ytterligare bearbetning av snön samt finare och bättre slutresultat.

Perfekt för dragning av skidspår för skate eller klassisk stil eller för dig som vill hålla ordning på den mindre skoterleden.

Hyvelstålet ser till att klippa topparna innan rullen kommer och komprimerar snön!
Arbetsbredd 125cmViktas efter behov med vanlig marksten 35x35cm. Stenarna väger 14kg/st

 

 

Varukorg  

Inga produkter

exp.avg 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Nya produkter

Alla nya produkter

Språk - Valuta

Social links

Users

Följ oss på Facebook. Ta del ut av våra nyheter och tävlingar.

Våran Butik

I vår butik hittar du ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till din fyrhjuling. Fyrhjulingsdäck är en av våra främsta grenar där vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi på Atvdäck arbetar ständigt med att förbättra och utöka vårt sortiment och du är alltid välkommen med din förfrågan om det är något särskilt du söker. Vår vision är att ge dig som kund så god service och snabba leveranser som möjligt och självklart till ett bra pris. Företaget grundades 2004 och sedan 2009 driver vi Atvdack.se. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss. Därför vill vi att du som kund hör av dig till oss om det är något du funderar över. Försäljning sker i första hand via vår webshop men möjlighet att hämta direkt på vårt lager i Svartvik (Sundsvall) finns också.