Kategorier

Lastramper vikbara Aluminium ATV,Gräsklippare

Lastramper vikbara Aluminium ATV,Gräsklippare


1 995 kr inkl.moms.


Hopfällbara Aluminiumramper till Fyrhjuling,Atv,Gräsklippare mm.

 

 

 

Ett tillbehör som är ovärderligt när det gäller lastning på släpvagn,flak mm.

Last ramper för,ATV,MC, Gräsklippare,Fyrhjuling,traktor,vagn mm. Lastramp hopfällbar i aluminium säljes parvis för 1995:-. Ord.pris på dessa är 2695:-!
Mycket fina och lätta ramper, lämpliga för kärror, skåpbilar, pickup m.m.
Hopfällbara är de 115cm långa, utfällda 225cm. bredd:28cm
Lätt räfflad yta ger ett bra grepp.
Vikt endast 7 kg per ramp.
Max last 450 kg per par.

Passar: Yamaha Grizzly,yfm,kodiak,big bear,wolverine,Polaris Sportsman,magnum,atp,Honda,trx,foreman,fourtrax,Can-Am Outlander,Suzuki king quad,lta,ltv,vinson,quadrunner,eiger,Kawasaki kvf 750,Cymco mxu,Arctic Cat,Goes,Cf moto,nf moto,Dinli,Linhai,kazuma Jaguar,Cecteck Mfl.Varukorg  

Inga produkter

exp.avg 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Språk - Valuta

Social links

Users

Följ oss på Facebook. Ta del ut av våra nyheter och tävlingar.

Våran Butik

I vår butik hittar du ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till din fyrhjuling. Fyrhjulingsdäck är en av våra främsta grenar där vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi på Atvdäck arbetar ständigt med att förbättra och utöka vårt sortiment och du är alltid välkommen med din förfrågan om det är något särskilt du söker. Vår vision är att ge dig som kund så god service och snabba leveranser som möjligt och självklart till ett bra pris. Företaget grundades 2004 och sedan 2009 driver vi Atvdack.se. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss. Därför vill vi att du som kund hör av dig till oss om det är något du funderar över. Försäljning sker i första hand via vår webshop men möjlighet att hämta direkt på vårt lager i Svartvik (Sundsvall) finns också.