Kategorier

ATV Däckpaket 26" Duro Frontier

ATV Däckpaket 26" Duro Frontier

6 lagers Radial däck. Mönstret är mycket likt populära Maxxis Ceros. Däckpaket med 2st Framdäck:26x9-12 och 2st  bakdäck 26x11-12.

Fler detaljer


4 995 kr inkl.moms.


Atv Däckpaket 26" Duro Frontier

 

 

Komplett uppsättning Duro 26" Radial atv däck. innehåller 2st framdäck i dim 26x9-12 och 2st bakdäck i dim 26x11-12.

Duro Frontier är ett mycket bra allround däck av bra kvalité. Perfekt för dig som åker blandad körning både i skog men även mycket efter väg.

Mönstret är mycket likt Maxxis Ceros däcken!

Slitstarka och bra punkteringsmotstånd. 6lagers radial däck.

Varukorg  

Inga produkter

exp.avg 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Nya produkter

Alla nya produkter

Språk - Valuta

Social links

Users

Följ oss på Facebook. Ta del ut av våra nyheter och tävlingar.

Våran Butik

I vår butik hittar du ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till din fyrhjuling. Fyrhjulingsdäck är en av våra främsta grenar där vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi på Atvdäck arbetar ständigt med att förbättra och utöka vårt sortiment och du är alltid välkommen med din förfrågan om det är något särskilt du söker. Vår vision är att ge dig som kund så god service och snabba leveranser som möjligt och självklart till ett bra pris. Företaget grundades 2004 och sedan 2009 driver vi Atvdack.se. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss. Därför vill vi att du som kund hör av dig till oss om det är något du funderar över. Försäljning sker i första hand via vår webshop men möjlighet att hämta direkt på vårt lager i Svartvik (Sundsvall) finns också.