Kategorier

ATV Vägdäck 25" Paket"

ATV Vägdäck 25" Paket"

Wanda vägdäck. Passar på så gott som alla orginalmaskiner med 12" fälg. Yamaha,grizzly,Polaris,sportsman,Suzuki,Can-Am,outlander,Honda,CF moto,Allroad,Goes,Linhai,Dinli 700 mfl.

Fler detaljer


3 995 kr inkl.moms.


Vägdäck atv wanda 25tum paket

 

Som bekant så ger wanda dig mycket däck för pengarna!

Wanda vägdäck är däcket för dig som åker mestadels efter landsväg.

Däcken får en lite mer rundad profil när det blir pumpat vilket är ett måste för att få en fyrhjuling att gå så bra som möjligt efter väg. En platt profil gör 4-hjulingarna mer nervös i styrinrättning och mer spårkänslig, och vem vill det?

Prislappen på dessa gör inte saken sämmre.  Så går du i tankarna på att köpa vägdäck så är det värt att prova dessa!

Priset avser 4st Wanda vägdäck. 2st framdäck 25x8-12 och 2st bakdäck 25x10-12

Passar alla 4x4 maskiner med 12" Orginal fälg. Yamaha,Can-am,Polaris,Suzuki,Honda,Kawasaki,Arctic Cat,Goes,Dinli,CF-Moto Mfl.

Varukorg  

Inga produkter

exp.avg 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Språk - Valuta

Social links

Users

Följ oss på Facebook. Ta del ut av våra nyheter och tävlingar.

Våran Butik

I vår butik hittar du ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till din fyrhjuling. Fyrhjulingsdäck är en av våra främsta grenar där vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi på Atvdäck arbetar ständigt med att förbättra och utöka vårt sortiment och du är alltid välkommen med din förfrågan om det är något särskilt du söker. Vår vision är att ge dig som kund så god service och snabba leveranser som möjligt och självklart till ett bra pris. Företaget grundades 2004 och sedan 2009 driver vi Atvdack.se. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss. Därför vill vi att du som kund hör av dig till oss om det är något du funderar över. Försäljning sker i första hand via vår webshop men möjlighet att hämta direkt på vårt lager i Svartvik (Sundsvall) finns också.