Kategorier

Hjulnav Bakhub 4x110

Hjulnav Bakhub 4x110

 Dessa fenomenala bakhubbar gör att du byter bultmönstret på din maskin, då har du ett mycket stort urval av fälgar att välja mellan. Du får ett bultmönster som är 4x110

Levereras styckvis utan bultar.

Fler detaljer


395 kr inkl.moms.


Bakhub 4x110 bultdelning fyrhjuling

 

OBS! Levereras styckevis.

Dessa fenomenala bakhubbar gör att du byter bultmönstret på din maskin, då har du ett mycket stort urval av fälgar att välja mellan.  Du får ett bultmönster som är 4x110 & det finns en uppsjö av fälgar som passar. 

Dessa hubbar passar många olika maskin modeller & är betydligt starkare & bättre balanserade än många original hubbar. 

Oftast så är dessa hubbar bredare än original med ca. 1.5 cm per hubb.  Levereras styckvis utan bultar. (Använd dom gamla orginalbultarna).

*24 splines

*Avsedd axel diameter:25mm

*Håldiameter i hub:23,5mm

Passar:SMC,Barossa,Kazea,Linhai Mfl.

Varukorg  

Inga produkter

exp.avg 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Språk - Valuta

Social links

Users

Följ oss på Facebook. Ta del ut av våra nyheter och tävlingar.

Våran Butik

I vår butik hittar du ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till din fyrhjuling. Fyrhjulingsdäck är en av våra främsta grenar där vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi på Atvdäck arbetar ständigt med att förbättra och utöka vårt sortiment och du är alltid välkommen med din förfrågan om det är något särskilt du söker. Vår vision är att ge dig som kund så god service och snabba leveranser som möjligt och självklart till ett bra pris. Företaget grundades 2004 och sedan 2009 driver vi Atvdack.se. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss. Därför vill vi att du som kund hör av dig till oss om det är något du funderar över. Försäljning sker i första hand via vår webshop men möjlighet att hämta direkt på vårt lager i Svartvik (Sundsvall) finns också.